Service

“Onze service en garantie”

DC Hardener is al 50 jaar een begrip op het gebied van betononderhoud. Niet een gewone stofbinder maar het product dat wij bieden is uniek. Ons impregneermiddel zorgt er voor dat beton harder wordt, tot bijna 35%. Ons product is ontwikkeld vanuit de behoefte uit de markt om beton te verduurzamen. Hierop hebben wij de ontwikkeling af weten te stemmen.

Onze buitendienst medewerkers geven een degelijk en eerlijk advies. Tevens dragen zij zorg voor een professionele applicatie van al onze producten en staan daarmee garant voor een lange levensduur van uw beton. Onze opdrachtgevers variëren van industrie, gemeentes, veehouderijen tot aannemers. Wij zijn in staat een snelle landelijke service te realiseren.

Wij zijn ontzettend blij dat Atoplan ons prachtige product nu ook op de Europese markt gaat introduceren. Atoplan zorgt in Nederland voor de applicatie en levering van onze producten. Vanuit de achterhoek zijn wij in staat om heel Nederland snel te voorzien.
Laat u goed adviseren door een specialist, bel Atoplan.

Meer informatie over onze impregneermiddelen of anti graffiti middelen?

DC Hardener

Anti Graffiti

Wij bieden een garantie tot 35 jaar op onze producten mits de applicatie door onze eigen specialisten zijn uitgevoerd.

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van onze informatie over onze impregneermiddelen of anti graffiti middelen geef ons dan gerust een belletje.